Київські комунальники вкрали з бюджету понад мільйон гривень для озеленення столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київські комунальники вкрали з бюджету понад мільйон гривень для озеленення столиці

Казна та Політика
515
Прокуратура Святошинського району Києва розпочала кримінальне провадження щодо посадових осіб комунального підприємства, які привласнили понад 1 мільйон гривень бюджетних коштів для озеленення столиці.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.
Комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень і два столичних товариства уклали договори на виконання робіт по вертикальному озелененню та квітковому оформленню на деяких об’єктах по проспекту Перемоги та Житомирському шосе. Надалі комунальники підписали акти прийому виконаних робіт, на підставі яких районне управління Державної казначейської служби перерахувало приватним підприємствам понад мільйон гривень бюджетних коштів.
«Втім, як з’ясувалося, приватні підприємства, ніяких робіт по висадці дерев не виконували. Роботи з озеленення виконані працівниками комунального підприємства власними силами », – підкреслили в столичній прокуратурі.
За даним фактом прокуратура Святошинського району Києва внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальне правопорушення за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем).
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві можуть з’являтися нові парки і сквери. У проекті нового Генплану передбачено повернення Києву 1217 гектарів резервних земель для створення зелених зон загального користування.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас