Китай виділить $ 32,5 млн на боротьбу з вірусом Ебола — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай виділить $ 32,5 млн на боротьбу з вірусом Ебола

Світ
98
Китайський уряд додатково виділить 200 млн юанів ($ 32,54 млн) на боротьбу з вірусом Ебола. Про це повідомляється в заяві міністерства комерції КНР.
“Кошти будуть спрямовані на придбання продуктів харчування, медикаменти та спорудження об’єктів з надання невідкладної допомоги. Китай також має намір брати участь в довгострокових програмах співробітництва з країнами Африки з підвищення ефективності функціонування там систем охорони здоров’я”, – повідомляється в документі.
Раніше Китай виділив Ліберії, Сьєрра-Леоне і Гвінеї 30 млн юанів ($ 4,9 млн) для боротьби зі спалахом смертельно небезпечної хвороби.
Як повідомляють китайські ЗМІ, недотримання елементарних правил поводження з хворими, неграмотність і бідність є основними причинами збільшення смертельних випадків у Західній Африці. У багатьох країнах регіону обстановка погіршується тим, що родичі хворих відмовляються віддавати близьких в спеціальні медичні центри, які повинні ізолювати заражених.
За останніми даними, число жертв вірусу Ебола в країнах Західної Африки перевищило 2,4 тис. Осіб, 4784 людини заразилися. Практично всі випадки зараження і летальних результатів припадають на Ліберію, Гвінею та Сьєрра-Леоне.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас