Інтерпол встановив місцезнаходження 97 осіб, яких розшукували українські правоохоронці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інтерпол встановив місцезнаходження 97 осіб, яких розшукували українські правоохоронці

Кримінал
2196
Інтерпол встановив місцезнаходження 97 осіб, яких розшукували українські правоохоронці. Це особи, підозрювані або засуджені за вчинення злочинів. У тому числі 70 осіб, які розшукувалися правоохоронними органами України, були встановлені на території зарубіжних країн, повідомили в прес-службі МВС.
За вісім місяців цього року Робочим апаратом Укрбюро Інтерполу здійснювались заходи щодо організації міжнародного співробітництва правоохоронних органів України каналами Інтерполу та Європолу. Найбільш інтенсивне співробітництво здійснювалося з правоохоронними органами Росії, Німеччини, Чехії, Молдови, Італії, Польщі, Франції, Угорщини та Австрії.
За безпосередньої участі Укрбюро Інтерполу здійснено екстрадицію в Україну 17 осіб.
Крім цього, на території України встановлено місцезнаходження 12 осіб, які розшукувалися правоохоронними органами іноземних держав як безвісти зниклі.
Зокрема, на території зарубіжних країн встановлено місцезнаходження 5 осіб, які розшукувалися правоохоронними органами України як зниклі безвісти.
Зазначимо, що протягом звітного періоду здійснено передачу з України для відбування покарання в Греції громадянина зазначеної держави, засудженого раніше за вчинення злочину на території України.
В даний час в міжнародному розшуку знаходяться 1054 людини, яким оголошено про підозру і обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту, встановлюється місцезнаходження 77 правопорушників, а також 58 осіб, які вважаються зниклими безвісти.
Поряд з цим, протягом восьми місяців встановлено 63 викрадені транспортні засоби. Також встановлено 5 фактів можливої фальсифікації при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас