НБУ призначив начальником управління валютних операцій екс-члена правління Universal Bank Пономаренка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ призначив начальником управління валютних операцій екс-члена правління Universal Bank Пономаренка

Казна та Політика
1078
Національний банк призначив начальником управління валютних операцій і аналізу фінансових ринків екс-члена правління Universal Bank (Київ), який входить до групи невеликих, Сергія Пономаренка. Про це повідомив Нацбанк на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.
“З 11 вересня начальником управління валютних операцій і аналізу фінансових ринків Національного банку України призначений Сергій Пономаренко”, – сказано в ньому.
Пономаренко закінчив Львівський державний університет ім. І. Франка за спеціальністю “Економічний і соціальний планування”.
З 1993 до 2014 року він працював в “Західно-Українському комерційному банку”, “Правекс-банку”, банку “Надра” і Universal Bank, пройшовши професійний шлях від спеціаліста до директора департаменту казначейства.
З 2011 по 2014 рр він був членом правління Universal Bank.
Як повідомляло агентство, НБУ вирішив реорганізувати департамент з управління валютним резервом та здійснення операцій на відкритому ринку шляхом створення управління операцій на відкритому ринку і розміщення державних цінних паперів і управління валютних операцій і аналізу фінансових ринків.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас