Київ готується до зими: додатково закупили 49 одиниць снігоприбиральної техніки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ готується до зими: додатково закупили 49 одиниць снігоприбиральної техніки

Казна та Політика
145
Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації. «Йдеться про 49 одиниць спеціальних збиральних машин, які корпорація «Київавтодор» отримає до початку зими», – повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.
Загалом, додав він, для Києва підготовлено близько 270 одиниць дорожньої техніки, яка дасть змогу розчищати і впорядковувати вулиці під час снігопадів.
«Крім того, власну техніку на сьогоднішній день мають і ЖЕКи. Це близько 450 тракторів різної потужності для забезпечення чистоти в міжквартальних проїздах і дворах », – додав він.
За словами заступника голови КМДА, місто працює і над тим, щоб забезпечити необхідну кількість матеріалу для посипання.
«На сьогоднішній день в сховищах ми вже маємо запас понад 15 тисяч тонн, який щодня поповнюється. В даний час тривають поставки з міста Артемівськ. В цілому планується закупити близько 35 тисяч тонн солі », – зазначив Пантелєєв.
Місто також придбало необхідні паливно-мастильні матеріали для функціонування техніки. Крім того, заготовлено 39 тисяч тонн вугілля, ще 30 тонн відвантажується й у вересні буде завезено в сховища, зроблено запаси мазуту в обсязі 53 тисяч тонн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас