ПриватБанк почав виплати відшкодувань вкладникам "Брокбізнесбанку" і банку "Форум" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк почав виплати відшкодувань вкладникам "Брокбізнесбанку" і банку "Форум"

Кредит&Депозит
1465
Починаючи з 3 вересня всі відділення ПриватБанку почали виплати гарантованих сум відшкодувань вкладникам банків ПАТ “Брокбізнесбанк” і ПАТ Банк “Форум”.
Як повідомила прес-служба банку, отримати кошти можна в будь-якому з 2456 відділень ПриватБанку в містах і районах України. Виплати коштів будуть здійснюватися згідно з реєстром вкладників, які мають право на відшкодування за рахунок коштів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Як повідомили в банку, отримати відшкодування можна в будь-якому найближчому відділенні ПриватБанку, пред’явивши паспорт та оригінал документа органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційного номера). Максимальний розмір гарантованої суми відшкодування за вкладами фізичних осіб ліквідованих банків, включаючи відсотки, становить 200 тисяч гривень.
У відділеннях ПриватБанку вкладники ПАТ “Брокбізнесбанк” і ПАТ Банк “Форум” зможуть отримати свої кошти готівкою, зарахувати їх на пластикову карту або відкрити депозитний вклад, поточний рахунок. Обмеження на видачу готівкових коштів в розмірі 150 тис грн, встановлені НБУ, не поширюються на виплати відшкодувань Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Більшість відділень ПриватБанку крім робочих днів обслуговують клієнтів і в суботу. Детальну інформацію про місцезнаходження найближчого відділення ПриватБанку, порядку виплат компенсацій можна отримати за телефоном 3700 або на сайті банку www.privatbank.ua.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас