Цього року Google презентує два смартфона Nexus — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цього року Google презентує два смартфона Nexus

Технології&Авто
2152
У 2014 р можуть бути представлені відразу два смартфона Google Nexus: з діагоналлю екрана 5,2 і 5,9 дюйма. Спостерігачі ніяк не пов’язують цю інформацію з наміром Apple також представити в цьому році відразу два нових смартфони.
На додаток до 5,2-дюймового Nexus корпорація Google може цього року випустити ще один смартфон, з діагоналлю екрана 5,9 дюйма, стверджує PhoneArena.
Nexus – еталонні смартфони Google, покликані демонструвати можливості платформи Android.
Припущення про 5,2-дюймову модель з’явилися в середині серпня, коли в мережі були опубліковані результати тестування невідомого пристрою Google з таким параметром дисплея.
Смартфон з діагоналлю екрана 5,9 дюйма, за інформацією джерел, новий смартфон, під назвою Nexus X (а не Nexus 6), базуватиметься на Moto S, але відрізнятиметься програмним забезпеченням і камерою. Автор замітки в PhoneArena стверджує, що дії Google залежатимуть від поведінки Motorola: якщо компанія вирішить випустити Moto S з екраном 5,9 дюйма, то Google зробить те ж саме.
В свою чергу, рішення про те, дисплеєм з якою діагоналлю володітиме Moto S, в компанії Motorola планують прийняти після того, як оцінять попит на новий флагман Moto X+1. І Moto X+1, і Moto S вендор поки лише готує до випуску.
Нагадаємо, в січня 2014 р Lenovo домовилася з Google про придбання у неї дочірньої компанії Motorola, що займається розробкою і випуском мобільних пристроїв, за $ 2,91 млрд. Поки ж цей бізнес як і раніше належить пошуковому гігантові. Незважаючи на покупку у травні 2012 р мобільного бізнесу Motorola, Google продовжила користуватися послугами сторонніх компаній з проханням виробляти для неї пристрої, які вона реалізує під власним брендом Nexus. Останні два смартфона Nexus – Nexus 4 і 5 – були виготовлені LG. Google не приховувала, що в Motorola її, перш за все, цікавлять патенти, а не виробництво.
Відповідно до стандартного циклу оновлення, Google випускає новий смартфон Nexus щороку в один і той же час – восени. Попередній Nexus, Nexus 5, був представлений в жовтні 2013 року, а Nexus 4 – в жовтні 2012 р.
За попередніми даними, компанія Apple також в 2014 р. вперше планує представити відразу дві нові моделі iPhone з різним розміром дисплея, 4,7 і 5,5 дюйма. Презентація намічена на 9 вересня.
За матеріалами:
cnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас