Число безробітних різко виросло у Франції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Число безробітних різко виросло у Франції

Світ
244
У Франції число людей, що шукають роботу, зросло в липні на 0,8%, збільшившись до нового рекорду.
Різке підвищення показника підтверджує довгострокову тенденцію на тлі зростання безробіття на 4,3% минулого року. Примітно, що президент Франсуа Олланд пообіцяв економічне зростання і створення нових робочих місць.
Економіку почало лихоманити, що викликало протест з боку трьох лівих міністрів. Уряд продовжить очолювати Мануель Вальс. Місця за собою також зберегли глава МЗС Лоран Фабіус, міністр оборони Жан-Ів Ле Дріан, а також міністр фінансів Мішель Сапен.
Міністерство економіки в новому уряді Франції очолив Еммануель Макрон. Раніше пост займав Арно Монтебур, який критикує економічну політику уряду.
Наджат Валло-Белькасем, в минулому міністр з прав жінок, стала першою жінкою-міністром освіти у Франції. Вона змінила на посту глави міністерства освіти Бенуа Амона.
Крісло міністра культури посіла Флер Пелерин, яка раніше обіймала посаду секретаря із зовнішньої торгівлі Франції. Раніше міністерство очолювала Орелі Філіппетті.
Нагадаємо, міністр економіки Франції піддав критиці економічну політику уряду, заявивши, що прийшов час, коли Франції слід протистояти “одержимості” Німеччини заходами жорсткої економії по всій єврозоні, що підтримає споживання домашніх господарств.
У континентальній Франції роботу шукали 3,424,400 осіб, це на 26 тис. більше, ніж в попередньому місяці.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас