Банкопад в Росії набирає обертів: ЦБ РФ відкликав ліцензії ще у 3-х банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банкопад в Росії набирає обертів: ЦБ РФ відкликав ліцензії ще у 3-х банків

Фондовий ринок
1242
Банк Росії з 28 серпня відкликав ліцензії у трьох кредитних організацій. Припинено діяльність московських «Онлайн Банка» і «Межотраслевой банковской корпорации», а також махачкалінського банку «Меседа». Організації позбавлені ліцензії через невиконання федеральних законів і нормативних актів Центробанку.
В повідомленні регулятора наголошується, що «Онлайн Банк», що займає 781 місце в банківській системі Росії, проводив високоризиковану кредитну політику і не створював адекватних резервів на можливі втрати. Крім того, кредитна організація була залучена в проведення сумнівних операцій.
«Межотраслевая банковская корпорация» займала 649 місце в банківській системі. Банк також був помічений у здійсненні сумнівних операцій протягом 2013 року і в першому півріччі 2014-го.
Банк «Меседа», що знаходився на 718 місці в російській банківській системі, проводив високоризиковану кредитну політику, пов’язану з розміщенням коштів в низькоякісні активи. ЦБ повідомляє, що кредитна організація не дотримувалася вимоги законодавства в галузі протидії відмиванню доходів.
Всі три банки не входили до системи страхування внесків.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас