Суд закрив три московських «Макдоналдса» на 90 днів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд закрив три московських «Макдоналдса» на 90 днів

Світ
379
Тверський суд Москви призупинив на 90 діб роботу трьох столичних «Макдональдсів», в роботі яких Росспоживнагляд раніше виявив порушення. Суддя Олексій Стеклієв порахував, що співробітники ресторану порушили статтю 6.6 Кодексу про адміністративні порушення – «Порушення санітарно-епідеміологічних вимог до організації харчування населення».
У числі закритих «Макдональдсів» виявився найперший в Росії ресторан мережі на Великій Бронній вулиці, а також заклади на Манежній площі і проспекті Миру.
20 серпня Росспоживнагляд оголосив про численні порушення санітарного законодавства в московських «Макдональдсах», після чого було прийнято рішення про призупинення їх діяльності. Перевірки в ресторанах мережі проходять також і в регіонах, в тому числі в Єкатеринбурзі, Челябінську, Петрозаводську, Казані, Великому Новгороді, Саратові, Калінінграді.
Глава Росспоживнагляду Анна Попова стверджує, що перевірки «Макдоналдс» не є політично мотивованими. «Перевіряється ряд різних юридичних осіб, об’єднаних тільки брендом. Російські споживачі мають повне право отримувати якісну та безпечну їжу в будь-якій точці громадського харчування», – заявила вона.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас