Виборча кампанія з позачергових парламентських виборів стартує 28 серпня - ЦВК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виборча кампанія з позачергових парламентських виборів стартує 28 серпня - ЦВК

Казна та Політика
238
Виборча кампанія з позачергових парламентських виборів стартує в четвер, 28 серпня, якщо указ Президента України Петра Порошенка про розпуск Верховної Ради буде офіційно оприлюднений в середу, 27 серпня.
Як передають ЗМІ з посиланням на джерело в Центральній виборчій комісії, це передбачено проектом Календарного плану основних організаційних заходів з підготовки проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня.
Проект розроблений, виходячи з того, що указ глави держави про розпуск парламенту буде опублікований в газетах «Голос України», «Урядовий кур’єр» та «Офіційному віснику президента» в середу, 27 серпня. Відповідно до пункту 4 статті 16 закону «Про вибори народних депутатів України», виборчий процес позачергових виборів депутатів розпочинається з дня, наступного за днем опублікування указу президента України про достроковий розпуск парламенту.
За проектом, висування кандидатів у народні депутати партіями і шляхом самовисування розпочнеться 28 серпня, завершиться відповідно 15 і 25 вересня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас