Моторошна автокатастрофа в Єгипті: у зіткненні 2 автобусів загинули 33 туриста, серед жертв - росіяни (ФОТО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Моторошна автокатастрофа в Єгипті: у зіткненні 2 автобусів загинули 33 туриста, серед жертв - росіяни (ФОТО)

Світ
3818
Два рейсові автобуси зіткнулися в ніч на 22 серпня на пустельній трасі на півдні Синайського півострова в Єгипті. Один з автобусів перекинувся. За даними Reuters, 33 людини загинули, близько 40 постраждали. Серед жертв були росіяни. Палестинське агентство Maan повідомляє про 35 жертв, уточнює NEWSru Israel.
NDTV уточнює, що один з автобусів їхав з курортного Шарм-еш-Шейха, інший – з провінції в дельті Нілу. Міністр охорони здоров’я Мохамед Лашин заявив, що серед жертв аварії були російські, єменські і саудівські громадяни. Поранених доставили в дві місцеві лікарні, розбір покручених уламків триває, і число жертв може зрости.
Це одна з найбільших автомобільних аварій в Єгипті за останній час. На місці ДТП працювали 30 машин швидкої допомоги, для особистої участі в рятувальній операції також прибули губернатор провінції Південний Синай і глава Управління безпеки провінції.
Єгипетські дороги, як автомобільні, так і залізні, відрізняються низьким рівнем безпеки і єгиптяни давно обурюються тим, що уряди, які змінювали один одного, не змогли вирішити проблему.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас