Сигарети в Україні постійно намагаються підробляти - ГФС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сигарети в Україні постійно намагаються підробляти - ГФС

Казна та Політика
275
У липні податкова вилучила лінію в Дніпропетровській області, на якій підробляли цигарки – вона належала двом народним депутатам. Про це під час брифінгу в будівлі уряду сказав перший заступник голови Державної фіскальної служби Володимир Хоменко.
“Тривають контрабандні надходження тютюну. Цього місяця в Чернівецькій області вилучена досить велика партія контрабандних сигарет – 1,22 млн пачок. Це становить досить значну суму і я не скажу, що це – єдиний випадок. Ми вилучали лінії, які виготовляли необлікований тютюн. Минулого місяця ми вилучили таку лінію в Дніпропетровській області. Вона була на охоронюваній території, де було побудовано гуртожиток на 40 осіб, щоб цілодобово там працювали відповідні фахівці. Була налаштована лінія з програмним забезпеченням. Ми вилучили 30 тонн тютюну, більше 20 млн. акцизних марок як РФ, так і України”, – розповів В.Хоменко.
Він зазначив, що народні депутати не давали раніше закрити лінії незаконного виробництва.
“Раніше ця лінія нами вилучалася, але вона була викрадена до винесення відповідного рішення судом у Києві. Організували це два народних депутата, прізвища яких я поки не можу назвати. На цій лінії в Дніпропетровську виготовлялося б 400 тисяч пачок, а різниця осідала б в кишенях – це 3-5 гривень з пачки”, – сказав він.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас