НБУ вживав додаткових заходів - для підтримання ліквідності та платоспроможності проблемних банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ вживав додаткових заходів - для підтримання ліквідності та платоспроможності проблемних банків

Кредит&Депозит
1665
Національний банк України оптимізував заходи, пов’язані зі скасуванням вимоги щодо формування обов’язкових резервів на окремому рахунку в Національному банку України, передбачені постановою Правління Національного банку України від 08.08.2014 № 480. Про це йдеться у його повідомленні.
Так для окремої категорії банків збережено вимогу щодо формування обов’язкових резервів на окремому рахунку. Такі заходи провадяться з метою збереження додаткових джерел підтримання ліквідності та платоспроможності банків, які перебувають під підвищеною увагою Національного банку України.
Зокрема, йдеться про банки, що віднесені до категорії проблемних, а також ті, які мають заборгованість за кредитами перед Національним банком України та до яких застосовано процедуру особливого режиму контролю шляхом призначення куратора банку.
Національний банк України вживає додаткових...   Національний банк України
Вищезазначені заходи передбачені прийнятою 18 серпня цього року постановою Правління Національного банку України № 500 “Про внесення змін до постанови Правління Національного банку України від 19 вересня 2013 року № 371” (зі змінами).
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас