Українські підприємства в Криму перереєструють за законами РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські підприємства в Криму перереєструють за законами РФ

Світ
879
Всі севастопольські підприємства, що належать українським власникам, повинні пройти перереєстрацію відповідно до російського законодавства.
Про це повідомив «виконуючий обов’язки губернатора Севастополя» Сергій Міняйло.
«Якщо вони залишаться юрособами України, то перспективи залишитися тут у них немає. Спочатку ми запропонували всім українським власникам підприємств два варіанти – або перереєстрація відповідно до російського законодавства, або зареєструватися як іноземний резидент і також працювати в правовому полі Росії. Це не стосується підприємств, що мають стратегічне значення для життєзабезпечення міста – енергозабезпечення, зв’язок, транспорт», – сказав чиновник.
Він вважає, що Севастопольський морський завод, що належить Петру Порошенку, повинен змінити власника. Тоді перед підприємством відкриється перспектива отримання російського оборонного замовлення.
«Поки ми «Севморзавод” не завантажуємо. Там є проблеми з власником, які вирішуються на рівні уряду РФ. Як тільки вона буде вирішена, завод почне отримувати замовлення ВПК та цивільного призначення», – сказав Міняйло.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас