Порошенко закликає Кабмін "терміново допомогти бізнесу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко закликає Кабмін "терміново допомогти бізнесу"

Казна та Політика
3529
Президент України Петро Порошенко закликає Кабінет міністрів активізувати реформування регуляторної політики і прийняти для цього невідкладні заходи. Про це сказано в листі президента прем’єр-міністру Арсенію Яценюку, інформує прес-служба глави держави.
“Звертаю Вашу увагу на необхідність якнайшвидшого початку урядом реальних процесів дерегуляції в державі… Враховуючи важливість формування та реалізації узгодженої державної дерегуляційні політики в Україні, зволікання з початком реформ у цій сфері є неприпустимим. Наполегливо прошу в межах компетенції вжити невідкладні комплексні заходи, спрямовані на істотне спрощення умов для ведення бізнесу в Україні”, – зазначив Порошенко.
Зокрема, Кабмін повинен істотно зменшити кількість регуляторних органів, скоротити кількість перевірок суб’єктів господарської діяльності, скасувати дозвільні, ліцензійні та інші документи, які створюють надмірні регуляторні бар’єри для ведення бізнесу в Україні, підкреслив Порошенко. Окрему увагу глава держави звернув на питання створення сприятливого інвестиційного середовища та умов для суб’єктів малого та середнього бізнесу.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас