Daimler вирішив припинити поставки броньованих автомобілів у Росію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Daimler вирішив припинити поставки броньованих автомобілів у Росію

Світ
743
Євросоюз, США та інші країни не вводили прямих санкцій проти російського автопрому, але приклади їх непрямого впливу вже почали з’являтися. Daimler вирішив призупинити імпорт в Росію однієї з моделей своїх броньованих легкових автомобілів, розповів представник російського офісу компанії.
Модель він не назвав, лише пояснив, що через високий ступінь захисту вона віднесена до продукції подвійного призначення, на яку поширюються санкції ЄС. Відчутного впливу на бізнес компанії це не зробить, підкреслює він.
Представник головного офісу Daimler сказав: “Ми дотримуємося усіх вимог щодо санкцій. Однак не можемо дозволити собі спекулювати на тему санкцій”.
Представник одного з російських дилерів Mercedes-Benz каже, що Daimler поки не повідомляв про припинення поставок якоїсь із броньованих моделей. За його словами, поставки традиційно йдуть в рамках квот: на 2015 рік вони будуть затверджуватися в кінці 2014 року. За даними сайту Mercedes-Benz в Росії, Daimler імпортує чотири броньовані моделі: позашляховик Gelandewagen – Mercedes-Benz G 500 Guard, седан і лімузин зі спецзахистом S-Guard і кросовер M-Guard.
Можливо, під обмеження потрапив G 500 Guard, популярний в тому числі у спецслужб, великих бізнесменів, думає бізнесмен Михайло Бичков, який спеціалізується на імпорті броньованих і подовжених автомобілів з Європи в країни СНД.
За матеріалами:
Відомості
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас