Індія затвердила правила для інвестфондів нерухомості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індія затвердила правила для інвестфондів нерухомості

Світ
144
Індія затвердила правила створення та лістингу інвестиційних фондів нерухомості (REIT) в рамках відкриття ринку обсягом $ 20 млрд.
Зокрема, REIT повинні будуть мати власні активи на суму не менше 5 млрд рупій ($ 82 млн), заявила Рада з цінних паперів і бірж Індії. Остаточні правила будуть опубліковані найближчим часом для того, щоб фонди змогли заробити протягом одного-двох місяців.
Створення REIT дасть нове джерело фінансування девелоперам, які намагаються скоротити розміри свого боргу в країні з одними з найвищих процентними ставками в Азії і мінімальним рівнем економічного зростання за останнє десятиліття. При цьому дані фонди нададуть інвесторам можливість брати участь у ринку нерухомості Індії без прямого вкладення грошових коштів.
REIT нададуть ліквідність інвесторам, так як ці фонди будуть мати лістинг і торгуватися на фондових біржах”, – відзначає партнер KPMG India Нірадж Бансали.
Обсяг активів REIT в Індії може досягти $ 20 млрд до 2020 року, вважають аналітики брокера з нерухомості Cushman & Wakefield. Це дозволить індійському ринку увійти в п’ятірку найбільших в Азії.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас