КрАСЗ за 7 міс. наростив випуск автомобілів більш ніж в 3,1 рази — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КрАСЗ за 7 міс. наростив випуск автомобілів більш ніж в 3,1 рази

Технології&Авто
840
ТОВ “Виробниче об’єднання “Кременчуцький автоскладальний завод”(КрАСЗ, Полтавська обл.), що входить до групи компаній “АІС”, в січні-липні 2014 збільшило виробництво автомобілів більш ніж в 3,1 рази порівняно з аналогічним періодом 2013 року – до 7,349 тис. од.
Разом з тим, згідно з повідомленням управління економіки Кременчуцького міськвиконкому, в липні завод не випустив жодного автомобіля.
“На цьому тижні підприємство не працює”, – зазначено в повідомленні. Причиною припинення раніше називалися недостатня кількість замовлень і проблеми з митною службою.
Як повідомлялося, з 1 серпня КрАСЗ призупинив випуск автомобілів у зв’язку зі зниженням попиту на продукцію на автомобільному ринку в два рази і оскільки система існуючих тарифних норм робить імпорт автомобілів вигіднішим, ніж виробництво.
За підсумками 2013 р. завод збільшив випуск автомобілів в 2,7 рази – до 9,049 тис. Од.
КрАСЗ спеціалізувався на великовузловому складанні автомобілів, виконанні передпродажної підготовки, гарантійному та післягарантійному обслуговуванні автомобілів.
Група компаній “АІС” – один з лідерів українського автомобільного ринку. Основний вид діяльності – продаж нових легкових, комерційних, вантажних автомобілів, спецтехніки і автобусів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас