BofA може виплатити $16-17 млрд для врегулювання справи про порушення в іпотечній сфері — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BofA може виплатити $16-17 млрд для врегулювання справи про порушення в іпотечній сфері

Кредит&Депозит
172
Bank of America Corp. (BofA) близький до угоди з міністерством юстиції США у справі про порушення при продажу банком іпотечних паперів у період до кризи 2008 року, пише газета The Wall Street Journal з посиланням на обізнані джерела.
За даними джерел, для врегулювання цієї справи банк виплатить близько $16-17 млрд.
У рамках угоди, якої може бути досягнуто в цьому місяці, банк погодився виплатити приблизно $9 млрд федеральному уряду, урядам декількох штатів, а також іншим державним утворенням.
Решту коштів, як очікується, буде спрямовано на полегшення боргового навантаження споживачів-позичальників.
Сума, яку заплатить BofA в рамках цієї справи, перевищить $13 млрд, виплачені раніше іншим американським банком – JPMorgan Chase & Co. – в рамках аналогічної справи і стане рекордною для такого виду розглядів.
З урахуванням $6 млрд, які BofA виплатив раніше цього року для завершення розгляду про порушення при продажу іпотечних облігацій Федеральним агентством житлового фінансування (FHFA), загальний обсяг виплат банку у зв’язку з іпотекою може досягти $23 млрд.
У середу BofA також оголосив, що Федеральна резервна система схвалила підвищення його квартальних дивідендів до $0,05 на акцію з $0,01 на акцію.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас