Як влада повинна реагувати на тотальну заборону українського імпорту в РФ? - результати опитування Finance.UA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як влада повинна реагувати на тотальну заборону українського імпорту в РФ? - результати опитування Finance.UA

Казна та Політика
1470
Сири, соки, молочна продукція, яловичина, курятина, ковбаси, соняшники, кукурудза та соя – це лише короткий перелік продукції українського виробництва, яку Росія вже заборонила ввозити на свою територію. Імпорт з України до Росії за підсумками липня упав майже на третину – до $1,591 млрд. Як має поводити себе влада в умовах, коли основний торговельний партнер закриває для українських товарів свої ринки?
Більшість читачів Finance.UA, які взяли участь в опитуванні, переконані, що влада має активно шукати нові ринки збуту для товарів – таких 65%. Ще 27% вважають, що потрібно повністю заборонити в Україні усе російське. 5% міркують, що за краще буде залишити усе як є. Подати в міжнародні суди на Росію вважають за кращий варіант 2% респондентів. І лише 1% за те, аби частково заборонити усе російське.
7_08_14_Ukr
Як відомо, українська продукція – не єдина, яку забороняє Росія. Так, від учора набула чинності заборона, згідно з якою до Росії упродовж року не будуть ввозитись окремі види сільськогосподарської продукції, сировину і продовольство з країн, що запровадили санкції проти Росії. Під обмеження потрапили і деякі американські продукти, серед них – бурбон «Kentucky Gentleman». Остання заборона викликала хвилю іронічних повідомлень у Tweeter серед росіян – вони прощались із улюбленими імпортними продуктами та напоями і натякали на те, що кремлівська верхівка себе у продуктах ніяк не обмежує.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас