"Укрексімбанк" повернув НБУ найбільший обсяг рефінансування - більш ніж 3 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрексімбанк" повернув НБУ найбільший обсяг рефінансування - більш ніж 3 млрд грн

Кредит&Депозит
1307
“Укрексімбанк” повернув Національному банку України найбільший обсяг рефінансування. Про це йдеться в повідомленні прес-служби “Укрексімбанк”.
“Від початку року Укрексімбанк скоротив портфель рефінансування від Національного банку України більш ніж на 3 млрд грн. Це найбільший показник погашення серед всіх українських банків. Виплата рефінансування, отриманого Укрексімбанком у 2009-2013 рр., відбувається стабільно і відповідно до планового графіку. Навіть під час масового відтоку вкладів з банківської системи на початку року державна фінустанова змогла втримати ліквідність на рівні, достатньому для забезпечення всіх операцій, і не зверталася до НБУ за отриманням додаткових обсягів рефінансування. Привабливі умови розміщення коштів в Укрексімбанку і його репутація дозволили продовжувати подальше залучення депозитів населення і юридичних осіб”, – йдеться в повідомленні.
За повідомленням, планове погашення зобов’язань не вчинило негативного впливу на ліквідність “Укрексімбанку”. За результатами фінансової звітності II кварталу банк виконує всі вимоги НБУ і має найвищий норматив адекватності регулятивного капіталу серед групи найбільших банків.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас