На відновлення Донбасу буде направлено 2 млрд грн, на підтримку сил АТО - 9 млрд грн - Яценюк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На відновлення Донбасу буде направлено 2 млрд грн, на підтримку сил АТО - 9 млрд грн - Яценюк

Казна та Політика
266
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявляє, що на відновлення східних регіонів України буде направлено 2 млрд грн, на підтримку українців, що беруть участь в АТО, – 9 млрд грн.
“Загальний обсяг підтримки на відновлення Донбасу становить 2 млрд грн. Фінансування українських Збройних сил, Національної гвардії, кожного українця, який зараз бере участь в антитерористичній операції і боротьбі за Україну, додатково збільшено на 9 млрд грн”, – сказав він на прес-конференції в четвер у Києві.
А.Яценюк також поінформував, що всі соціальні виплати у звільнених від бойовиків населених пунктах в східних регіонах будуть здійснюватися вчасно. “Ми надалі продовжуємо фінансувати соціальні виплати на контрольованих нами територіях, кожне місто, що звільнене українськими військовослужбовцями, одразу ж отримає повний пакет соціальної та фінансової допомоги”, – підкреслив він.
Крім того, за словами прем’єра, незважаючи на економічні проблеми в країні, уряду вдалося не знижувати виплати пенсій та зарплат.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас