Рада почала засідання в закритому режимі: буде вирішуватися питання АТО, бюджету, Яценюка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада почала засідання в закритому режимі: буде вирішуватися питання АТО, бюджету, Яценюка

Казна та Політика
1226
Народні депутати більшістю голосів підтримали проект постанови № 4400а про проведення сьогоднішнього позачергового засідання парламенту в закритому режимі. За відповідне рішення проголосували 239 парламентаріїв із 340 зареєстрованих в залі за необхідного мінімуму 226 голосів.
Першим питанням у порядку денному сьогоднішнього засідання стоїть звіт Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних сил України. “У зв’язку з тим, що у нас є інформація міністра оборони… багато положень цієї інформації носить виключно закритий характер, є питання ратифікації угод, те, що стосується здійснення заходів щодо їх реалізації, також є закритою інформацією. Крім цього, є інші питання, які нам потрібно буде обговорити в закритому режимі, які стосуються роботи Кабміну і принципових законодавчих ініціатив”, – сказав голова парламенту Олександр Турчинов.
Очікується, що депутати розглянуть законопроект про додаткове фінансування військових, які беруть участь в антитерористичній операції (АТО). Відповідний урядовий проект закону № 4308а Про внесення змін до закону України про державний бюджет України на 2014 рік щодо коригування показників є в порядку денному засідання Верховної Ради, але значиться в графі “для включення до порядку денного та прийняття рішення”.
Також депутати мають намір розглянути урядові зміни до Податкового кодексу та реформування Нафтогазу України. Зазначені законопроекти депутати не прийняли на засіданнях 24 і 25 липня.
Крім того, на порядку денному сьогоднішнього засідання стоїть питання щодо відставки Арсенія Яценюка з поста глави уряду.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас