У східних регіонах створять 300 тис. нових робочих місць до 2017 року - Мінсоцполітики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У східних регіонах створять 300 тис. нових робочих місць до 2017 року - Мінсоцполітики

Казна та Політика
1712
Міністерством соціальної політики розроблено проект Програми створення робочих місць та стабілізації зайнятості в Донецькій і Луганській областях до 2017 року. Про це повідомляє Мінсоцполітики.
Документ передбачає реалізацію комплексу заходів, направлених на відновлення об’єктів інфраструктури та житла, забезпечення сприятливих умов для розвитку економіки регіонів, сприяння працевлаштуванню осіб, що втратили роботу, в тому числі вимушених переселенців, розвиток державно-приватного партнерства у сфері зайнятості.
Очікується, що в результаті реалізації Програми до кінця 2017 року в Донецькій області буде створено щонайменше 200 тисяч нових робочих місць, у Луганській – не менш ніж 100 тисяч. Відновлення ринку праці в регіонах, постраждалих від збройного конфлікту, є одним з головних пріоритетів діяльності Мінсоцполітики.
На сьогодні проект Програми опрацьовується 15 центральними органами виконавчої влади, Донецькою і Луганською облдержадміністраціями та представниками громадськості. Міністерство соціальної політики закликає громадськість активніше брати участь у розробці документа і чекає на пропозиції від профільних громадських організацій та експертного середовища. Програма повинна стати дієвим планом дій, який дасть змогу спільними зусиллями забезпечити жителів Сходу робочими місцями після завершення антитерористичної операції.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас