У "Борисполі" запровадили перевірку для всіх відвідувачів аеропорту - включаючи зустрічаючих і проводжаючих — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У "Борисполі" запровадили перевірку для всіх відвідувачів аеропорту - включаючи зустрічаючих і проводжаючих

Особисті фінанси
1264
Аеропорт “Бориспіль” запровадив додаткові заходи безпеки, тепер контроль проводитиметься для всіх відвідувачів комплексів аеропорту, включаючи зустрічаючих і проводжаючих.
Як повідомляється, додаткові заходи безпеки почнуть діяти з 00:00 30 липня 2014 р., говориться в повідомленні прес-служби аеропорту.
“Додаткові пункти контролю встановлюються на всіх вхідних групах зон прибуття й відправлення. З метою розмежування потоків пасажирів в зоні прибуття й відправлення одна вхідна група працюватиме на вхід в термінал, інша – на вихід”, – йдеться в повідомленні.
Співробітники аеропорту в своєму повідомленні також закликали пасажирів прибувати на реєстрацію заздалегідь з урахуванням додаткового часу для проходження всіх необхідних формальностей. У повідомленні зазначили, що “на території привокзальних площ, терміналів і в пунктах контролю будуть посилені заходи безпеки силами МВС, а також відповідних підрозділів аеропорту та суміжних організацій”.
Нагадаємо, 17 липня “Боїнг-777” “Малайзійських авіаліній”, що здійснював рейс за маршрутом Амстердам – ​​Куала-Лумпур, зазнав аварії на території України в районі населеного пункту Грабове в Донецькій області. Внаслідок авіакатастрофи загинули всі 298 осіб, що перебували на борту.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас