“Держава у нас малоспроможна, але, на щастя, є те, чого Путін не розуміє - це громадянське суспільство, - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

“Держава у нас малоспроможна, але, на щастя, є те, чого Путін не розуміє - це громадянське суспільство, - експерт

Казна та Політика
1661
Очікувані зміни відбудуться в Україні за рахунок сил громадянського суспільства. Про це під час експертної панелі в Києві заявив старший економіст Центру соціально-економічних досліджень CASE Україна Володимир Дубровський.
“У нас економіка вже була в такому стані, в якому вона не могла існувати. Власне тому Янукович звернувся по допомогу і її надали лише в Росії. По-друге, коли люди повернуться з АТО, вони побачать, що нічого не змінилося, усе так само, як і було, і невідомо, що буде далі, і як воно закінчиться. І Володимир Путін, напевно, цим скористається. Ну і найголовніша причина – або Україна буде успішною, або просто люди розчаруються остаточно в Україні як державі і дійсно виповниться мета пана Путіна про те, що України як такої не існуватиме”, – переконаний експерт.
“Держава у нас дійсно малоспроможна. І вона не буде спроможною, в тому числі через те, що Путін буде всіляко їй у цьому заважати шляхом війни. Якби не було війни – то дійсно держава могла б зосередитися на чомусь іншому. Але у нас, на щастя, є те, чого пан Путін не розуміє – це громадянське суспільство”, – додав він. На його думку, суспільство, яке склалось на Майдані і у подальшій допомозі армії, має стати подальшим рушієм реформ та контролювати усі уряди.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас