Кабмін пропонує посадити міністрів і депутатів на "голий оклад" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін пропонує посадити міністрів і депутатів на "голий оклад"

Казна та Політика
1955
Кабінет міністрів України пропонує скоротити витрати на центральні органи виконавчої влади на 400 мільйонів гривень і знизити зарплату депутатам. Про це на брифінгу заявив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.
“Усі члени Кабінету міністрів і депутати повинні сидіти на голому окладі – 400 мільйонів гривень на центральні органи виконавчої влади”, – сказав А.Яценюк.
Прем’єр також зазначив, що уряд запропонує парламенту знизити витрати на контролюючі органи на 70% для збалансування бюджету, а також частково заборонити перевірки бізнесу.
“Що стосується різних контролюючих органів крім Державної фіскальної служби, то у нас їх близько 80 різних видів інспекцій, установ, які зараз ходять і гроші збирають собі в кишеню, а не для державного бюджету і ніяким позитивним чином не впливають на розвиток української економіки. Уряд пропонує заборонити проведення всіх видів перевірок крім Державної фіскальної служби і тих перевірок, які вимагають безпосереднього рішення уряду. На 70% ми скорочуємо витрати на утримання всіх контролюючих органів та інспекцій”, – резюмував А.Яценюк.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас