Терористи сьогодні збили ще 2 українських винищувачі - прес-центр АТО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Терористи сьогодні збили ще 2 українських винищувачі - прес-центр АТО

Казна та Політика
2410
Терористи на сході України збили два українських військових літака, повідомив прес-офіцер штабу АТО Олексій Дмитрашківський.
“У нас є інформація про збиті літаки-винищувачі, зараз з’ясовуються обставини події”, – сказав він у середу.
Водночас, за словами Дмитрашковського, інформації про долю членів екіпажу поки немає.
Таким чином Дмитрашківський підтвердив інформацію бойовиків. Раніше голова терористів Ігор Гиркин (“Стрілець”) на своїй сторінці “Вконтакте” написав, що був збитий український літак. “Над Саур-Могилою збитий штурмовик ВСУ. Пілот катапультувався. Можливо, ще один літак пошкоджений”, – написав голова терористів.
Також представник ДНР з посиланням на командира підрозділу Олександра Захарченка повідомляв про два збиті літаки під м. Сніжне.
Журналіст телеканалу “Інтер” Роман Бочкала з посиланням на українських військових, які перебувають на передовій, також підтвердив інформацію. “Збили ще дві наші СУшки… Один з літаків виконував бойове завдання в районі Лисичанська. Льотчики встигли катапультуватися. Їх намагаються розшукати. За попередньою інформацією, район евакуації контролюють терористи”, – написав він на своїй сторінці в Facebook.
Традиційно на місці опинилися журналісти російського телеканалу LifeNews, яким терористи підтвердили, що збили два українських військових літаки з ПЗРК в районі Саур-Могили на схід від Донецька. За словами терористів, один літак збитий в районі висоти “185”, другий – в районі Дмитрівки. Також відомо, що один український льотчик катапультувався і приземлився в зеленій зоні, терористи знайшли його парашут і зайняті пошуками військовослужбовця.
Тим часом в МНС, швидкій допомозі міста Сніжне повідомили Delo.UA, що про збиті літаки не знають.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас