Депутат заявляє про необхідність кредитних канікул для малого та середнього бізнесу на сході України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутат заявляє про необхідність кредитних канікул для малого та середнього бізнесу на сході України

Казна та Політика
256
Голова Національного комітету Партії розвитку України, народний депутат Юрій Мірошниченко заявляє про необхідність надання кредитних канікул малому і середньому бізнесу сходу країни.
“Бойові дії в Донецькій і Луганській областях призводять до економічного колапсу і обвалу ринку праці в цих регіонах. Тому пріоритетним завданням для розвитку успішної та стабільної країни має стати реабілітація економіки постраждалих регіонів. Зараз гостро стоїть питання створення та відновлення робочих місць у східних регіонах”, – сказав він на прес-конференції в Дніпропетровську, повідомляє прес-служба партії в четвер.
Ю.Мірошниченко переконаний, що сприяння розвитку малого та середнього бізнесу зможе стимулювати економіку на сході України.
“Крім системної роботи з відновлення великих підприємств, які були зруйновані в ході бойових дій, ми повинні приділити особливу увагу розвитку малого та середнього бізнесу, який може значно швидше знайти ринки збуту і має найбільший потенціал у відновленні робочих місць”, – заявив політик.
Ю.Мірошниченко впевнений, що малому та середньому бізнесу на сході держави мають бути надані податкові та кредитні канікули.
“Постраждалим підприємцям донецького і луганського регіонів мають бути надані податкові та кредитні канікули”, – переконаний депутат.
“Другим етапом надання допомоги малому і середньому бізнесу має стати простий доступ до фінансових ресурсів. Може бути створена практична програма для надання простих і швидких кредитів людям, котрі бажають почати власний бізнес на сході. До цієї програми мають бути залучені як банки, так і держава, які в загальному форматі зможуть відшкодувати інвестиції для малого та середнього бізнесу”, – резюмував глава Національного комітету Партії розвитку України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас