Скандал: "Укрспирт" продовжує нелегально відвантажувати етиловий спирт - заявила ДФС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скандал: "Укрспирт" продовжує нелегально відвантажувати етиловий спирт - заявила ДФС

Аграрний ринок
882
Державне підприємство “Укрспирт” продовжує нелегально відвантажувати етиловий спирт, заявляє Державна фіскальна служба (ДФС).
“Встановлено, що посадові особи підприємства в 2014 році без відповідного документального оформлення відвантажили 2,7 тис. декалітрів етилового спирту в ДП” Укрспирт “у Чернівецькій області для подальшої переробки”, – йдеться в повідомленні відомства.
Продукція постачалася під виглядом залишків виробництва спирту, які не використовуються в харчовій промисловості. Таким чином, посадові особи ухилилися від сплати акцизного податку на суму 1,933 млн грн.
Слідчі Державної фіскальної служби порушили кримінальну провадження щодо посадових осіб “Укрспирту” за фактом ухилення від сплати податків.
Як повідомлялося, прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк підтримує ідею приватизації державного підприємства “Укрспирт”.
Раніше співробітники “Укрспирту” пікетували уряд з проханням залишити підприємство в держвласності, при цьому виробники лікеро-горілчаних виробів неодноразово виступали за приватизацію держпідприємства.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас