У Порошенка вважають поки "несвоєчасним" розрив дипвідносин з РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Порошенка вважають поки "несвоєчасним" розрив дипвідносин з РФ

Казна та Політика
1008
Україна вивчає різні варіанти подальших відносин з Росією, розрив дипломатичних відносин поки вважає несвоєчасним, заявив заступник глави адміністрації президента Валерій Чалий.
“Ми зараз аналізуємо різні варіанти, не тільки цей (розрив дипвідносин – ІФ)”, – заявив В.Чалий на брифінгу в кризовому центрі в Києві в середу, відповідаючи на питання про те, чому Україна не розриває дипвідносини з РФ.
“Вважаю, що потрібно розуміти ті результати, які ми отримаємо від того чи іншого державного рішення. Ми зараз аналізуємо різні варіанти, є не тільки цей (варіант розриву дипвідносин – ІФ), але все має бути своєчасно, ефективно і результативно”, – пояснив він
За словами заступника глави адміністрації президента, українська влада вивчає таку можливість, у тому числі результати такого кроку.
“Є різні варіанти реагування. І, наприклад, в умовах, коли будуть розірвані дипвідносини, нам було б набагато складніше працювати з визволення наших громадян, складніше було б працювати за конкретних випадків і, врешті-решт, ми не відмовляємося від” нормандського формату “. Розрив дипвідносин створив би різні перешкоди для цього “, – підкреслив В.Чалий.
Разом з тим, за його словами, якщо різні варіанти, що розглядаються, в тому числі і цей. “І коли ми їх аналізуємо, завжди потрібно розуміти, яку додаткову вартість ми будемо мати: символічний жест, або будемо мати якийсь результат”, – сказав заступник голови адміністрації глави держави.
В.Чалий додав, що всі рішення повинні прийматися вчасно з необхідним результатом.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас