"Укрпошта" впровадила міжнародні електронні перекази з В'єтнамом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" впровадила міжнародні електронні перекази з В'єтнамом

Особисті фінанси
270
Державне підприємство поштового зв’язку України (“Укрпошта”) почала двосторонній обмін міжнародними електронними грошовими переказами з Соціалістичною Республікою В’єтнам.
Як повідомила прес-служба “Укрпошти”, приймаються та виплачуються переклади в гривнях в будь-якому поштовому відділенні. У виділених об’єктах поштового зв’язку перекази можуть прийматися і виплачуватися в доларах США за умови відсутності в сумі переказу центів.
“Географія надання подібних послуг буде розширюватися і надалі, щоб українці мали можливість переказувати та отримувати кошти з більшої кількості країн”, – зазначив виконуючий обов’язки генерального директора “Укрпошти” Михайло Паньків.
Електронні перекази адресуються тільки на поштову адресу фізичних осіб та “до запитання”. Переклади на розрахункові рахунки одержувачів не приймаються. Залежно від суми переказу тарифи за пересилання становлять: до 500 грн – 6%, від 500 до 1 тис. грн – 5%, від 1 тис. грн до 2 тис. грн включно – 4%, понад 2 тис. грн – 2 %. Мінімальний тариф за пересилання незалежно від суми переказу – $ 1.
Максимальна сума одного переказу не повинна перевищувати 15 тис. грн або еквівалент цієї суми в доларах США в день від одного відправника.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас