Найцікавіші цифри і цитати четверга, 10 липня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найцікавіші цифри і цитати четверга, 10 липня

1166
Найкращі цифри і цитати четверга, 10 липня:
  • У Києві та Харкові гаряча вода стане дефіцитом після 10 липня
  • Вартість сербської частини “Південного потоку” несподівано виросла на 23%
  • Фіскальна служба хоче зменшити єдиний соцвнесок до 15%
  • Банк “Фінанси та кредит” відсудив у “Клубу сиру” ще 3 заводи
  • МВС розпочинає атестацію “старої” міліції – 80% складу заповнять новачки
Російський політолог, доктор історичних наук Олена Галкіна про вирішення кримського питання
“Навряд чи Путін може дозволити собі в нинішній ситуації, навіть якщо б він хотів, вирішити проблему Криму справедливо… Але за певних обставин, я думаю, Україна Крим поверне, досить швидко. З іншого боку, якщо це повернення швидко не станеться, то швидше за все буде ситуація як з Північним Кіпром, як з низкою інших спірних територій, де вирішення проблеми в найближчій перспективі не видно”.
Президент України Петро Порошенко про впровадження 4G-зв’язку
“Нам необхідно впровадити сучасні технології зв’язку 3G і 4G. На сьогодні ми повинні рішуче продемонструвати, що Україна буде країною надшвидких, найбільш ефективних технологій… Першочерговими повинні стати реформи держслужби, нам не потрібно стільки держслужбовців”.
Заступник директора Федеральної служби з військово-технічного співробітництва Росії Костянтин Бірюлін про безоплатну передачу Білорусії ракетних комплексів С-300
“На С-300 контракт з боку нашого міністерства оборони підписаний, і зараз він у білорусів. Все, що пообіцяв Сергій Кожугетович (Шойгу), все в повному обсязі в контракті прописано – всі рішення, які він прийняв і всі терміни, які він визначив. Зараз справа за білоруською стороною. Як тільки вона контракт підпише, в цей же день все буде передано”.
Секретар комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Сергій Каплін про українсько-російську кризу
“Наскільки довгостроковою буде ця криза? Безумовно, до завершення правління шовіністичної мафії в Росії – а вона існує. Питання навіть не в Путіні – після нього буде наступник… На жаль, за моїми прогнозами, наступні 20-30 років Росія приречена на ізоляцію як від України, так і від всього європейського світу, від здорового глузду і прогресу як такого”​​.
Мер Києва Віталій Кличко про незаконні малі архітектурні форми у столиці
“У Києві сьогодні близько 20 тисяч незаконних МАФів, вони блокують виходи з метро, створюють небезпечну ситуацію, не дають змоги пересуватися киянам. Їх “кришує” хто завгодно – міліція, прокуратура, хтось у районі. Це величезні гроші, які не йдуть до бюджету. І я впевнений, що половина МАФів знаходиться на цьому ринку без дозвільної документації… Ні в якому разі ми не будемо тиснути на малий і середній бізнес. Якщо люди хочуть працювати – вони повинні працювати, але чесно, прозоро й законно”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас