Кличко анонсував "велику чистку" - він хоче зруйнувати існуючу систему — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко анонсував "велику чистку" - він хоче зруйнувати існуючу систему

Казна та Політика
1366
Мер Києва Віталій Кличко заявив, що розпочав велику чистку голів комунальних підприємств.
“На сьогоднішній день я звільнив всіх своїх заступників. Також я звільнив усіх голів комунальних підприємств. У нас буде велика чистка, і я хочу зруйнувати існуючу систему”, – розповів сьогодні Кличко після презентації своєї програми першочергових кроків.
За його словами, більша частина голів комунальних підприємств самі написали заяви про звільнення, але поки виконують свої обов’язки до нових призначень на їхні посади. Мер Києва заявив, що замість них він призначатиме в першу чергу професійних людей, які можуть взяти на себе відповідальність з того чи іншого напрямку, і тих, які будуть шукати спільну мову з громадою.
Кличко додав, що ті комунальні підприємства, які не несуть на собі ніяких навантажень і повноважень, і існують лише “на папері”, будуть ліквідовані.
За словами мера, перші призначення кияни зможуть побачити вже найближчим часом. “Можливо сьогодні-завтра, цього тижня будуть призначені нові заступники”, – розповів Кличко.
Нагадаємо, Віталій Кличко переміг на виборах мера Києва 25 травня з результатом 56,7% голосів.
Указом від 6 червня Кличко призначив чотирьох своїх радників. Ними стали керівник і співвласник будівельної компанії “К.А.Н. Девелопмент” Ігор Ніконов, депутат Верховної Ради від фракції “УДАР” Павло Рябікін та депутат Київської міської ради минулого скликання Павло Демінський. Також радником мера Києва був призначений колишній керівник національного проекту “Чисте місто”, довірена особа Кличка на виборах мера Києва Богдан Баласинович.
25 червня президент Петро Порошенко своїм указом призначив Кличко головою Київської міської державної адміністрації.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас