Швидкісний поїзд "Тарпан" вітчизняного виробництва зняли з рейсу Києв-Одеса (ОНОВЛЕНО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швидкісний поїзд "Тарпан" вітчизняного виробництва зняли з рейсу Києв-Одеса (ОНОВЛЕНО)

Казна та Політика
10777
Поїзд виробництва Крюківського вагонобудівного заводу ЕКР-02 “Тарпан”, що курсує за маршрутом Київ-Одеса, був знятий сьогодні з експлуатації.
У довідковій службі “Укрзалізниці” підтвердили, що швидкісний поїзд вітчизняного виробництва тимчасово знято з курсування. Разом з тим зняття поїзда з рейсу на Крюківському вагонзаводі не підтвердили.
Як повідомили ЗМІ, було прийнято рішення відправити поїзд без пасажирів з Одеси назад на завод. Людей, які купили квитки на зворотний рейс з Одеси до Києва, пересадили на інший потяг сполученням Одеса-Москва.
Як повідомила прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту України (“Укрзалізниця”), електропоїзд завод-виробник відкликав у Української залізничної швидкісної компанії для того, щоб замінити перетворювачі у системі забезпечення електроживлення – це обладнання, яке забезпечує функціонування систем освітлення, вентиляції, кондиціонування і санвузлів.
“Інформація, розповсюджена низкою ЗМІ про виникнення недоліків у конструкції електропоїзди виробництва ПАТКВБЗ “не відповідає дійсності”, – зазначає “Укрзалізниця”. За інформацією заводу-виробника, для відновлення роботи даного обладнання знадобиться, орієнтовно, 10 днів.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас