Прокуратура просить суд повернути державі 15 тис. га мисливських угідь сина Пшонки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура просить суд повернути державі 15 тис. га мисливських угідь сина Пшонки

Кримінал
469
Фастівська міжрайонна прокуратура просить Господарський суд Київської області розірвати договір оренди та повернути державі мисливські угіддя загальною площею 15 тисяч гектарів, якими користувався, зокрема, син колишнього генерального прокурора України Віктора Пшонки Артем і його оточення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури.
Перевіркою встановлено, що в 2011 році лісову ділянку у Фастівському районі Київської області передано в оренду на 25 років ТОВ “Укрміськбудпроект”. На території мисливських угідь знаходиться незавершена споруда, лазня і котельня.
“Проте, за законодавством, користувачі мисливських угідь мають право тільки за згодою власників або користувачів земельних ділянок, будувати на території необхідні будівлі та споруди. А документи дозвільного характеру на початок або виконання будівельних та інших робіт у підприємства відсутні”, – наголошується в повідомленні.
Тобто, за даними прокуратури, всупереч вимогам закону орендар без дозволу постійного землекористувача ДП “Фастівське лісове господарство” пошкодив лісові насадження і розпочав будівництво капітальних споруд.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас