Інформація про "злом ПриватБанку" не відповідає дійсності - це була просто DDos-атака на інформаційний сайт банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інформація про "злом ПриватБанку" не відповідає дійсності - це була просто DDos-атака на інформаційний сайт банку

Кредит&Депозит
1103
Інформація низки російських агентств з посиланням на якесь повідомлення хакерського угруповання Green Dragon в Twitter про “злом ПриватБанку” не відповідає дійсності, повідомляє прес-служба банку.
“Сервіси та онлайн банк ПриватБанку не піддавалися атакам хакерів і не могли бути зламані, оскільки архітектура сервісів дозволяє їм бути стійкими у випадку навіть масованих атак хакерів. Онлайн банк і мобільні додатки Приват24 працюють у звичайному режимі для клієнтів в Україні, Росії та інших країнах.
Інформація про те, що “хакерами” вкрадені коди доступу клієнтів до онлайн-банкінгу, база кредитних і дебетових карт – це просто брехня, вся інформація про клієнтів і їх рахунки надійно зберігається в банку і не доступна стороннім”, – йдеться в повідомленні прес-служби ПриватБанку.
“Ми дійсно спостерігали DDos атаку на наш інформаційний сайт банку, це далеко не перша така атака за останній місяць, з якими ми успішно боремося. Але навіть не фахівцям не потрібно пояснювати, що інформаційний сайт банку і його платіжні сервіси це зовсім різні інструменти”, – заявляє банк.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас