Ізраїль завдав 34 авіаудари по сектору Газа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ізраїль завдав 34 авіаудари по сектору Газа

Світ
720
У ніч на вівторок ізраїльська авіація атакувала 34 цілі в секторі Газа, контрольованому радикальною палестинською організацією ХАМАС, йдеться в заяві Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ).
«ЦАХАЛ продовжить діяти з рішучістю, щоб відновити спокійне життя жителів держави Ізраїль. ХАМАС – терористична організація і несе відповідальність за будь-які терористичні дії, вчинені на території сектора Газа», – підкреслюється в заяві Армії оборони Ізраїлю.
Як повідомляє The Times of Israel, в результаті обстрілу постраждали чотири людини.
Обстріли послідували через кілька годин після того, як були виявлені тіла трьох викрадених ізраїльських підлітків. Учні єврейської релігійної школи пропали 12 червня неподалік від міста Хеврон. Прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху поклав відповідальність за пропажу дітей на угрупування ХАМАС. Для їхнього пошуку ізраїльська армія розгорнула масштабну пошукову операцію за участю тисячі військових, співробітників поліції і спецслужб.
Обмін авіаударами між Палестиною та Ізраїлем триває з першого дня початку операції. Так, напередодні Палестина випустила 18 ракет у бік півдня Ізраїлю. Проте сьогоднішні бомбардування стали найбільші.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас