У Криму можуть з'явиться 3 платних дороги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Криму можуть з'явиться 3 платних дороги

Світ
1473
Три автодороги в Криму можуть реконструювати із залученням приватних інвестицій, внаслідок чого за проїзд по них будуть стягувати плату.
Зацікавленість у проектах державно-приватного партнерства (ДПП) вже виявили російські, турецькі, ізраїльські, австрійські і китайські компанії, повідомлють російські ЗМІ з посиланням на главу Федерального дорожнього агентства (Росавтодор) Романа Старовойта.
“У будь-якому випадку рішення про можливість безкоштовного або платного проїзду приймає уряд РФ”, – наголосив Старовойт.
“Дороги, ймовірно, реконструюють із залученням приватних інвестицій. За словами керівника Росавтодору, це пов’язано з ситуацією на світовому ринку. Замовників не так багато, а в Криму обсяг робіт дуже великий”, – сказав чиновник.
Він також назвав три автомагістралі, що підлягають реконструкції. “Керч – Сімферополь – Севастополь, Сімферополь – Джанкой, тому що в Джанкої вузлова залізнична станція, і найбільш технічно складна дорога – по південному березі Криму, через Алушту та Ялту”, – заявив Старовойт.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас