1 липня в Харкові чекають напливу бізнесменів, які поговорять про інвестиції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

1 липня в Харкові чекають напливу бізнесменів, які поговорять про інвестиції

Кредит&Депозит
644
1 липня в Харкові чекають напливу бізнесменів, які поговорять про інвестиції. У місті відбудеться Міжнародний бізнес-форум, який, за словами організаторів, покаже стратегічні можливості, що відкриваються перед бізнесом при проведенні ринкових реформ і процесів інтеграції з ЄС.
«Ми сподіваємося, що, приїхавши сюди і побачивши перспективи нашої країни на власні очі, інвестори з Польщі, Чехії, Італії, повернуться додому і зможуть переконати місцевих колег, що в Україну варто вкладати гроші, – зазначає голова Асоціації приватних роботодавців Олександр Чумак. – При цьому наші бізнесмени і чиновники повинні зрозуміти, що в нашій країні можна створити сприятливий інвестиційний клімат, надаючи підтримку малому і середньому бізнесу, модернізуючи підприємства».
Бізнес-форум розділили на три секції. У першій обговорять, як перетворити бізнес в товар, у другій – організацію експорту до ЄС, а в третій розберуться, що очікує на бізнес після впровадження пакета реформ. Окремо планують обговорити, як перетворити Харків на діловий центр, адже в Асоціації приватних роботодавців впевнені, що місто має серйозний потенціал для залучення інвестицій завдяки своїм промисловим можливостям.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас