Україна встановила надвисоку ціну на електрику для Криму, "Газпром" хоче використовувати європейські сховища замість українських — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна встановила надвисоку ціну на електрику для Криму, "Газпром" хоче використовувати європейські сховища замість українських

1325
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати п’ятниці, 20 червня:
  • Україна встановила надвисоку ціну на електрику для Криму – майже $100 за МВт-год
  • Новий міністр закордонних справ Клімкін заробив 44 тис. грн
  • У болгарському місті Варна загинули 10 осіб внаслідок повені
Керівник Служби безпеки України Валентин Наливайченко про підготовку анексії Криму
“Протягом цих місяців вся сучасна зброя, особисті справи, архіви – все, на чому базується професійна спецслужба, було вивезено в Сімферополь. Останніми роками підрозділи, які покликані захищати українську державу, були наповнені російською агентурою і планували розгін Майдану, розстріл людей… керівництво Росії разом з екс-президентом Віктором Януковичем планомірно і давно готувалося до анексії Криму і подій, які відбуваються сьогодні на Донбасі”.
Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен про змову Росії проти видобувачів сланцевого газу
“Москва таємно працює з європейськими екологічними організаціями, проводячи пропагандистську кампанію з метою дискредитувати саму ідею видобутку сланцевого газу. Масоване вкидання дезінформації спрямоване на те, щоб зберегти залежність Європи від постачання російського газу”.
Спікер АТО Владислав Селезньов про знищення більш ніж 300 сепаратистів минулої доби
“В результаті боїв із застосуванням української артилерії, бронетанкової техніки і авіації біля вищезазначених населених пунктів за попередніми даними знищено як мінімум 300 бойовиків. Силовики АТО захопили певну техніку і озброєння терористів. Серед українських сил 7 людей загинули, 30 отримали поранення”.
Голова ради Незалежної асоціації банків України (НАБУ) Роман Шпек про введення 18% спецподатку на прибуток для фінустанов
“Безумовно, ніхто не стане заперечувати доцільність введення податку на доходи за депозитами фізичних осіб, який практикується в більшості європейських країн. Однак введення так званого спеціального податку фактично означає введення податку на витрати банку, що спричинить за собою підвищення вартості залучених ним ресурсів та унеможливить пониження відсоткових ставок за кредитами”.
“Газпром” про використання європейських сховищ замість українських
“Газпром експорт” майбутньої зими буде використовувати потужності європейських підземних сховищ для компенсації окремих піків попиту, і не розраховує в цьому питанні на можливості ГТС України. Чинна угода на надання послуг з підтримки режиму поставок між “Газпром експортом” і “Укртрансгазом” застосовувалася рідко. Обсяги, які вона підтримувала, не перевищували часток відсотка від транзиту”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас