Apple восени випустить одразу декілька моделей розумних годинників iWatch — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple восени випустить одразу декілька моделей розумних годинників iWatch

Технології&Авто
846
Apple випустить восени одразу декілька моделей розумних годинників iWatch. Про це повідомляє видання The Wall Street Journal (WSJ) з посиланням на обізнані джерела. Таким чином компанія намагається скласти конкуренцію Google і Samsung на ринку електронних пристроїв, що носяться.
Годинники Apple будуть містити більше десятка датчиків, включаючи сенсори, що фіксують активність під час заняття фітнесом. Така кількість датчиків необхідна, щоб функціональність iWatch була свідомо ширша, ніж у смартфонів, повідомляє джерело.
Минулого місяця Apple випустила свій перший продукт для заняття фітнесом і контролю здоров’я користувача ─ додаток Health. Він розрахований на збирання в одному місці даних користувача про його здоров’я і заняттях спортом. Однак, на сьогодні Apple не представила жодного пристрою для збирання цих даних, хоча і натякала, що випустить пристрій, що носиться, до кінця цього року.
Анонс годинника очікується в жовтні з появою його у продажу протягом двох-трьох місяців. Виробником пристрою буде тайванська компанія Quanta Computer, яка зараз створює комп’ютери Mac для Apple.
iWatch вийде в декількох модифікаціях, які будуть відрізнятися розмірами екранів. До кінця року Apple планує випустити від 10 до 15 мільйонів пристрою. Характеристики годинника зараз уточнюються, остаточно компанія їх сформулює ближче до початку серійного випуску пристроїв.
Раніше Тім Кук, гендиректор Apple, повідомляв, що компанія випустить проривний продукт до кінця року. Вихід пристрою в новій для компанії продуктовій категорії важливий для підтримки іміджу інноваційної компанії. З часу виходу останнього нового типу продукції, планшетів iPad, минуло чотири роки.
Раніше Samsung анонсувала платформу Sami для відстеження стану здоров’я клієнта. Також ця компанія випустила декілька моделей «розумного» годинника і фітнес-трекер під управлінням операційної системи Tizen, розроблюваної Samsung спільно з групою компаній. Google має власну операційну систему Android Wear, призначену для переносної електроніки.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас