КНДР успішно провела випробування з подолання ПРО Південної Кореї - російські ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КНДР успішно провела випробування з подолання ПРО Південної Кореї - російські ЗМІ

Світ
1216
КНДР успішно провела ракетне випробування, покликане перевірити можливості щодо подолання засобів ПРО Південної Кореї. Як повідомляє японське інформаційне агентство Kyodo, такого висновку дійшли фахівці південнокорейських збройних сил, які аналізували пуск балістичної ракети No-Dong, проведений Пхеньяном в березні 2013 року.
No-Dong має дальність 1,3 тис. км і може вражати цілі практично на всій території Японії. Як вважають, вони направлені в основному проти дислокованих там військ США.
У березні 2014 року кут запуску цієї ракети був змінений, в результаті чого дальність її польоту була скорочена приблизно до 650 км. За оцінкою експертів, в цьому випадку No-Dong буде здатна вразити об’єкти на всій території Південної Кореї, а швидкість підльоту до цілі, що різко збільшується при подібних умовах запуску, робить дуже непростим завданням перехоплення No-Dong за допомогою наявних у Сеула установок ПРО Patriot.
Зважаючи на ці обставини Сеул на сьогодні розробляє зенітні ракети великої дальності, здатні збити No-Dong у верхній частині його траєкторії, до того як ця ракета почне набирати максимальну швидкість.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас