"Аваль" розширив перелік функціональних можливостей послуги М-банкінг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Аваль" розширив перелік функціональних можливостей послуги М-банкінг

459
Банк «Аваль» розширив перелік функціональних можливостей послуги М-банкінг з надання інформації про стан карткових рахунків і попередження шахрайства по платіжних картах, повідомила прес-служба банку з посиланням на управління розвитку АППБ «Аваль».
За інформацією управління розвитку, починаючи з травня п.р. користувачі М-банкінгу в банку «Аваль» одержують повідомлення про проведені транзакції по своїх карткових рахунках на дисплей мобільного телефону в режимі реального часу (відразу після здійснення транзакції). Раніше ці повідомлення, як відзначили в управлінні, надходили на мобільні телефони користувачів протягом 10 хвилин після проведення транзакції.
Крім того, повідомлення про проведені транзакції, що надходять на мобільний телефон користувачів М-банкінгу, відтепер міститимуть інформацію про доступний залишок на картковому рахунку його власника після проведення транзакції. Таким чином, у користувачів М-банкінгу відтепер не буде необхідності додатково запитувати залишок на рахунку в банкоматі або в Центрі інформаційної підтримки клієнтів банку.
Також, як повідомили в управлінні розвитку АППБ «Аваль», з метою запобігання шахрайству користувачі М-банкінгу будуть одержувати SMS-повідомлення про запити у банкоматах про доступну суму коштів на їхніх рахунках та про операції, що з якихось причин не були проведені (наприклад, у зв'язку з невірно введеним PIN-кодом чи недостачею на рахунку коштів).
Мобільний банкінг є системою цілодобового контролю за рухом коштів по картковому рахунку за допомогою SMS-повідомлень на мобільний телефон чи через WAP-протокол. Користувачі М-банкінгу у будь-який час доби за допомогою мобільного телефону без відвідування банку можуть одержувати інформацію про стан свого карткового рахунку (про залишок коштів, про заблоковані суми і про останні п'ять транзакцій), про номери своїх карткових рахунків, про номери карт до рахунків, підключених до М-банкінгу, а також автоматично одержують на дисплей мобільного телефону інформацію про надходження і списання коштів з карткового рахунку. Крім того, користувачі М-банкінгу самостійно по мобільному зв'язку можуть змінювати свій пароль доступу до М-банкінгу, а також ставити платіжну карту в стоп-лист у разі її втрати чи здійснення несанкціонованих власником транзакцій.
Як повідомили в управлінні розвитку банку «Аваль», рівень захисту фінансової інформації, що надходить з телефону абонента в банк і з банку, відповідає сучасним міжнародним банківським стандартам і забезпечується спеціалізованим оснащенням Українського Процесінгового Центру.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас