Український спецназ на Донбасі знищив 2 танки з Росії, 3 БТР, захопив 3 автоколони - але загинули 4 силовика — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український спецназ на Донбасі знищив 2 танки з Росії, 3 БТР, захопив 3 автоколони - але загинули 4 силовика

Казна та Політика
6959
Під час бойових зіткнень в Донбасі силам антитерористичної операції вдалося знищити або вивести з ладу бронетехніку та автотранспорт членів незаконних збройних формувань, проте під час зіткнень загинули 4 силовика і 31 отримав поранення, повідомляє керівник групи “Інформаційний опір” Дмитро Тимчук.
“Українськими силовиками підбито 2 танки, що раніше прибули в розпорядження бойовиків з Росії. Також силами АТО знищено 3 БТР; 2 вантажівки, що перевозили бойовиків і зброю; 2 одиниці автотранспорту з встановленими крупнокаліберними кулеметами ДШК”, – написав він на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в п’ятницю вранці.
Також Д.Тимчук повідомляє, що в прикордонних районах з Росією силами АТО блоковані і захоплені 3 автоколони, які прибули з Росії. “Захоплений автотранспорт перевозив боєприпаси і зброю, що призначалися для терористів”, – зазначив він.
Разом з тим, за даними “Інформаційного опору”, під час бойових зіткнень, 4 українських силовика загинули, поранених – 31.
“Точних даних про втрати терористів немає”, – зазначив Д.Тимчук.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас