За три місяці відновлено понад 700 одиниць озброєння і військової техніки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За три місяці відновлено понад 700 одиниць озброєння і військової техніки

Казна та Політика
564
За майже три місяці з моменту проведення мобілізаційних заходів відновлено понад 700 одиниць озброєння і військової техніки для бойових військових підрозділів, які виконують завдання щодо посилення оборони державного кордону, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.
“У певних районах дислокації військових частин Збройних сил України ремонтні підрозділи успішно виконують завдання з ремонту й відновлення військової техніки та озброєння. В одній з військових частин сухопутних військ весь комплекс ремонтних заходів відбувається в умовах, наближених до бойових”, – йдеться в повідомленні в середу.
У прес-службі підкреслили, що для виконання завдань ремонтні підрозділи забезпечені всім необхідним обладнанням, спеціальною технікою, запчастинами та обладнанням.
“Діагностика та ремонт однієї одиниці тривають від одного до трьох днів. Для більш складних робіт з відновлення броньованої та спеціальної техніки залучені фахівці державного підприємства “Львівський бронетанковий завод”, – розповіли у військовому відомстві.
До ремонтних робіт також залучаються мобілізовані військовослужбовці.
Як повідомлялося, 17 березня Верховна Рада України затвердила указ в.о. президента країни Олександра Турчинова про часткову мобілізацію.
Необхідність прийняття рішення про часткову мобілізацію була зумовлена “загостренням суспільно-політичної ситуації на Кримському півострові, неприхованою агресією, захопленням російською стороною частини території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас