"Крименерго" Ахметова має намір відключити кримську залізницю, тролейбуси і водоканал - через великі борги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Крименерго" Ахметова має намір відключити кримську залізницю, тролейбуси і водоканал - через великі борги

Фондовий ринок
2180
Підприємство “Крименерго”, що входить до групи ДТЕК Ріната Ахметова, загрожує відключеннями електроенергії своїм боржникам, серед яких – “Кримська залізниця”, “Кримтролейбус” і “Вода Криму”.
За даними енергетиків, сумарний борг цих компаній за послуги енергопостачання перевищив 100 млн гривень (близько 300 млн рублів).
“У найкоротші терміни заборгованість за електроенергію перед “Крименерго” має бути погашена, – йдеться в офіційному повідомленні компанії. – В іншому випадку енергопостачальник буде змушений вжити крайній захід – обмеження енергопостачання боржників”.
У “Крименерго” відзначають, що численні вимоги про погашення заборгованості результату не принесли. Обмеження в подачі електроенергії боржникам можуть розпочатися з 19 червня. “Відповідальність за можливі негативні наслідки відключення покладається в першу чергу на керівництво підприємств-боржників”, – вважають в “Крименерго”.
За даними енергетиків, найбільший борг за електрику зараз у підприємства “Вода Криму” – майже 80 млн гривень (близько 240 млн рублів). “Кримська залізниця” заборгувала за електроенергію близько 10 млн гривень (30 млн рублів), борг підприємства “Кримтролейбус” більш ніж два млн гривень (близько 6 млн рублів).
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас