Коломойський призначив винагороду за спійманого Царьова - $500 тис — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коломойський призначив винагороду за спійманого Царьова - $500 тис

Кримінал
2127
Рада позбавила депутатської недоторканності Олега Царьова, а також дала згоду на взяття його під варту. Штаб національного захисту Дніпропетровської області оголосив винагороду в розмірі 500 тисяч доларів США за його доставку в правоохоронні органи.
Штаб національного захисту Дніпропетровської області за доставку Олега Царьова правоохоронним органам України обіцяє винагороду у розмірі 500 тисяч доларів.
Про призначення нагороди за піймання Царьова повідомив у соціальній мережі Facebook заступник голови Дніпропетровської обласної держадміністрації Борис Філатов.
“Згідно з останніми даними, Штаб національної захисту Дніпропетровської області оголошує винагороду в розмірі 500 000 доларів США за доставку громадянина Царьова Олега Анатолійовича правоохоронним органам України… Виплата винагороди і конфіденційність гарантуються”, – написав Філатов.
Раніше Верховна Рада дала згоду на затримання і арешт Царьова. Таке рішення підтримали 235 парламентаріїв при необхідному мінімумі в 226 голосів.
Парламент також підтримав залучення Царьова до кримінальної відповідальності.
Сам нардеп в коментарі російським ЗМІ повідомило, що знаходиться у Криму має намір боротися проти нинішньої української влади.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас