ПриватБанк переводить всіх своїх співробітників на iPad - з початку червня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк переводить всіх своїх співробітників на iPad - з початку червня

Технології&Авто
7852
З початку червня співробітники всіх українських відділень ПриватБанку будуть обслуговувати клієнтів за допомогою планшетів Apple iPad, а не традиційних настільних комп’ютерів. Як повідомили в банку, вже сьогодні у відділеннях банку працюють понад 8000 iPad зі спеціальними фінансовими додатками банку. Використання мобільних планшетів дозволить обслуговувати клієнтів більш оперативно і без черг.
“ПриватБанк стає одним з найбільших у світі корпоративних користувачів iPad, відкриваючи нову нішу ефективного використання планшетних комп’ютерів для бізнесу, – говорить перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський. – Основна перевага планшета в надійності, простоті і це подобається співробітникам, можна обслуговувати клієнта в будь-якому місці у відділенні, в тому числі і в черзі до каси”.
За допомогою iPad співробітники відділень ПриватБанку надають клієнтам найпопулярніші послуги – від випуску кредитної карти і депозиту до оплати комунальних послуг та бронювання квитків на транспорт. Крім того, в будь-якому відділенні клієнтам допоможуть завантажити і налаштувати платіжні додатки ПриватБанку на особистому смартфоні або планшеті.
За даними опитування, в якому брали участь більш ніж 2 мільйони людей, смартфонами і планшетами активно користується кожен четвертий клієнт ПриватБанку. До кінця 2014 року, за прогнозами експертів, активними користувачами мобільних банківських додатків стануть більше половини клієнтів найбільшого українського банку.
ПриватБанк входить до найбільших розробників мобільних платіжних додатків в Україні, його топові додатки Privat24 і iPay лідирують у рейтингу популярності банківських додатків українських користувачів iPhone і Android.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас